Daikin Emura: felfrissítő dizájn

Rengeteg használati tárgy, melyet konkrét funkcióval terveztek, az idők során átalakult, és esztétikus külsőt öltött, így töltve be a külső elegancia és letisztult formavilág iránti igényünket.

Napjainkban a kényelem és dizájn szorosan összefonódott, a háztartási gépektől kezdve a bútorokon át olyan tárgyakkal szeretjük körülvenni magunkat, amelyek külső megjelenésének megtervezésére különleges figyelmet fordítottak. A dizájn természetesen elérte a hűtő- és fűtő berendezéseket is.

Daikin Emura

Daikin Emura

Alapvetően fontos számunkra a levegő tisztasága, és hogy a hűtő- és fűtőrendszer a kívánt hőmérsékletet teremtse meg a nap bármely időszakában, mindezt halkan és rendkívül hatékonyan. A készülék megjelenését tekintve épp ilyen magasra tesszük a mércét. A Daikin ezt idejekorán felismerve, stílusos külsőt kölcsönzött tökéletes műszaki teljesítményű készülékéhez.

A Daikin Emura legkülönlegesebb vonása a megjelenése. A letisztult, stílusos külső új színt ad a jól ismert Daikin felsőfokú kényelmi és minőségi értékekhez. A harmonikus, időtálló eleganciájával a Daikin Emura bármely enteriőrbe biztosan illik.

A legtöbb rafináltan tervezett tárgyhoz hasonlóan, a Daikin Emura oldalfali készülék első pillantásra megtévesztően egyszerű. Nehéz elhinni, hogy a homokfúvott alumínium vagy a matt kristályfehér lekerekített élek mögött a légkondicionáló berendezések csúcstechnológiája rejlik.

A Daikin Emura a lehető legvisszafogottabb megjelenésre törekszik, kifúvó nyílásai rejtettek, így alkot egy kerek egészet a forma és funkció.

Daikin Emura

Daikin Emura

Ez a Daikin Emura különlegessége. A lágy és letisztult formavilág a készülék működését elrejti. Gondoskodik a kellemes környezetről, komfortról, miközben csendes és visszafogott, így soha nem nyomja el környezetét.
A Daikin mindent megtett azért, hogy az összes csúcstechnológiáját felvonultassa ebben a légkondicionáló készülékben, amely hűt, fűt, és párátlanít. Ezeken felül a rendkívüli energiahatékony működéssel, felhasználóbarát távirányítóval, a Daikin Emura modern dizájnja kifinomult enteriőrt teremt otthonában.

A Daikin Emura az első Daikin split klímaberendezés, amelyet Európában tervezetek és gyártanak. A készülék 2010. februárjától kapható.

Daikin Emura: különleges oldalai

Optimális kényelem egyetlen gombnyomásra

A felhasználóbarát távirányítóval kezében, ön kedvenc foteljében kényelmesen hátradőlve szabályozhatja a helyiség hőmérsékletét.
A távirányító tervezésére a készülékhez hasonlóan nagy figyelmet fordítottak. A nem titkolt cél az volt, hogy valami olyan lenyűgözőt alkossanak, amit kár rejtegetni.

A modern, fehér külső kiegészíti a Daikin Emurát. A távirányító a készülékhez hasonlóan visszafogott, de funkciói számában egyedülálló.
A nagy kijelzőn megtekinthető az aktuális üzemmód, míg a nagy, könnyen kezelhető gombokkal a Daikin Emura rejtett intelligenciája egyszerűen életre hívható.

Szeretné elkerülni, hogy a befúvott friss vagy éppen meleg levegő a vendégeit érje? Csak nyomja meg a ‘comfort airflow’ gombot. Energiát szeretne megtakarítani? Válassza az ‘intelligens szem’ mozgásérzékelőt, vagy használja az időzítőt az optimális komfort érdekében.

Sokatmondó színek

Elég egy pillantást vetnie a készülék alján található LED fényére, hogy megtudja, milyen üzemmódban van a készülék. A piros a fűtő-, a kék a hűtő üzemmódot jelzi, a zöld a párátlanítást, a narancs fény az időzített működést. Elegáns megoldás és ötletes kijelző egyben.

Intelligens szem (mozgásérzékelő) a gazdaságosságért

A Daikin Emurában a modern dizájn és a csúcstechnológia találkozik. Amint bekapcsolja a távirányítóval a készüléket, felnyílik a gép előlapja, és láthatóvá válik az energiatakarékosságért felelős mozgásérzékelő, az intelligens szem. A beépített érzékelő figyeli a szobában tartózkodók jelenlétét, és azonnal energiatakarékos üzemmódra kapcsol, ha a helyiség kiürül. A másik lehetőség a gazdaságosságra a programozható időzítő. Ezekkel a megoldásokkal a Daikin Emura az energiahatékonyságban az A energiaosztály követelményeit is túlszárnyalja.

Egész éves kényelem

Malmőtől Malagáig a Daikin Emura egész évben garantálja a komfortot, legyen szó hűsölésről egy forró nyári napon, vagy egy kis melegről a csípős téli hónapokban.

Környezetbarát kialakítás

Fűtő üzemmódban a Daikin Emura megújuló energiaforrást használ, a levegőt, ezáltal hatékonyabb, mint a hagyományos fűtési rendszerek. A Daikin hőszivattyúk a széndioxid-kibocsátás csökkentésével környezetünk megóvásához is hozzájárulnak.

Az inverter technológia, vagyis hogy a berendezés kompresszorának sebessége változtatható, lehetővé teszi, hogy csak a szükséges mennyiségű energiát felhasználva hűtsük, vagy fűtsük a helyiséget. Ezáltal a felesleges energiapazarló ki-bekapcsolások kiküszöbölhetőek. Az inverterrel továbbá a hőmérséklet is könnyebben állandó szinten tartható, így akár 30%-os energia-megtakarítás is elérhető a nem-inverteres rendszerekhez képest.

Ma, mikor fontos cél az energia-megtakarítás, a vásárlóink megtehetik, hogy elegáns és ugyanakkor energiatakarékos készüléket válasszanak.

Forrás: www.daikin.hu
Osszd meg!

2 hozzászólás érkezett a cikkre.

  1. […] mindig voltak esztétikusak, de ma a gyártók már erre is hangsúlyt fektetnek a tervezéskor. A Daikin Emura termék-család például bármilyen környezetben megállja a helyét és elegáns kivitele nem csúfítja el a […]

  2. […] voltak esztétikusak, de ma a gyártók már erre is hangsúlyt fektetnek a tervezéskor. A Daikin Emura termék-család például bármilyen környezetben megállja a helyét és elegáns kivitele nem csúfítja el a […]

Szóljon hozzá!